„Європейська весна” разом з „Вікімедіа Україна”

ГО "Вікімедіа Україна" запрошує долучитись до «Європейської весни» — щорічного конкурсу статей, присвяченого Центральній та Східній Європі; він є частиною міжнародного проєкту CEE Spring і цьогоріч триватиме до 30 квітня. Заохочуємо також поширити інформацію про цю можливість серед колег, відвідувачів та підписників.

Щоб взяти участь у конкурсі, потрібно протягом квітня створити нові чи доповнити вже наявні статті в українській Вікіпедії про країни та спільноти Центральної і Східної Європи (крім України). Статті можуть бути присвячені культурі, політиці, науці, видатним представникам, історичним подіям та іншим значимим темам, що відповідають умовам конкурсу і правилам Вікіпедії. Із детальними умовами участі та переліком пропонованих до створення й покращення статей можна ознайомитися на сторінці конкурсу у Вікіпедії: spring.wikimedia.org.ua.
Для того, щоб дізнатись більше про те, як створювати та поліпшувати статті у Вікіпедії запрошуємо на онлайн навчання, обирайте зручну дату та реєструйтесь:
* 13 квітня о 18:00 - вебінар у партнерстві з Польським Інститутом у Києві.
Форма реєстрації: https://forms.gle/MDKTN2ngZEMftvs38
* 20 квітня о 18:00 - вебінар у партнерстві з Чеським центром у Києві.
Форма реєстрації: https://forms.gle/iC6ge5LDeSLrwkJS7
Беріть участь у конкурсі та вигравайте призи і сувеніри. Цього року партнерами конкурсу виступлять Польський Інститут у Києві та Чеський центр у Києві, тож можна буде отримати спеціальні призи за внесок про Польщу і Чехію.

Європейська весна

Кiлькiсть переглядiв: 166

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.