Нагородження переможців та учасників обласного конкурсу "Краща книга Полтавщини"

7 листопада в Полтаві, в приміщенні Полтавської обласної універсальної наукової бібліотеки ім.І.П.Котляревського відбулася церемонія нагородження переможців ХІІ обласного щорічного конкурсу „Краща книга Полтавщини”.
Обласний конкурс „Краща книга Полтавщини” започаткований обласною державною адміністрацією в 2007 році за ініціативи обласної ГО „Спілка краєзнавців” і проводиться щороку.
Участь у конкурсі беруть автори, авторські колективи, видавництва, видавничі організації, поліграфічні підприємства, науково-дослідницькі, навчальні та бібліотечні заклади, громадські та творчі організації Полтавщини.
На відміну від минулорічного конкурсу, коли журі розглянуло 45 претендентів на перемогу в семи номінаціях, цього року журі довелося обирати вже з 51 видання, що представили 14 заявників, серед яких була і Хорольська центральна районна бібліотека - єдина бібліотека, що подала заявку на участь в цьому конкурсі.
Нагородження проводили заступник голови Полтавської ОДА Микола Білокінь та директор Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Полтавської ОДА Вікторія Пилипенко.
Гран-прі цьогорічного конкурсу журі присудило виданню „Полтавіка. Полтавська енциклопедія. Том 6: Освіта і наука. Книга І”, створену колективом авторів за загальною редакцією Олександра Білоуська.
Крім переможців у семи номінаціях, які були нагороджені дипломами та подарунками, журі присудило грамоти, серед яких - "За дослідження історії краю та популяризацію малої батьківщини" і літературно-мистецькому об'єднанню "Хорольські дивоцвіти" Хорольської центральної районної бібліотеки.

Кiлькiсть переглядiв: 416

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.